Де взяти кредит цілодобово на карту в Україні?

Ви можете потрапити в таку ситуацію, коли терміново потрібні гроші, наприклад, уночі. У такому разі звернення за допомогою до друзів не дуже підходить, бо вони сплять. Кредит у банку також не вирішить цієї проблеми, тому що рішення про видачу кредиту приймає співробітник банку, який не працює в нічний час.

З появою на ринку України мікро фінансових організацій стало можливо оформити кредит цілодобово будь-якого дня, навіть у вихідні та святкові дні.

На яких умовах видають МФО кредит цілодобово на карту онлайн?

Доступна сума кредиту становить від 100 до 20 000 гривень. За першої позики в основному 1 компанія видає не більше 10000 гривень. Але якщо вам потрібна велика сума, ви можете взяти кредити одночасно в декількох компаніях.

Термін кредитування в МФО від 1-го до 30-ти днів. Деякі компанії кредитують до 90 днів. Але ці кредити можна пролонгувати, тобто продовжувати, причому в момент продовження потрібно сплатити поточні відсотки.

У середньому на ринку відсоткові ставки близько 2% на день. Вони діють в основному при повторних позиках і іноді при перших зверненнях. Справа в тому, що більшість компаній пропонують пільгову процентну ставку у розмірі 0,01% при першому обігу, тобто практично без відсотків. Роблять це вони з метою залучення нових клієнтів і щоб люди змогли протестувати їхній кредитний сервіс і порівняти, наприклад, з банками та ломбардами.

Весь процес оформлення позики становить до 30 хвилин, а список всіх мікро кредитних організацій можна знайти на сайті МФО України

Що потрібно для отримання кредиту цілодобово в Україні?

  • Бути повнолітнім. Тобто, мінімальний вік 18 років.
  • Мати громадянство України та паспорт, а також ідентифікаційний код (ІПН).
  • Володіти банківською картою українського банку – на неї зараховуються кредитні гроші онлайн в автоматичному режимі.
  • Не мати тривалих прострочень, більше 30 днів, в інших кредитних компаніях.

Для реєстрації на сайті МФО знадобиться номер телефону будь-якого українського оператора мобільного зв'язку. Цей номер буде логіном для входу в особистий кабінет.

Переваги кредиту цілодобово у мфо

Заявки автоматично обробляються роботом без участі людини.

Гроші можна отримати дуже швидко - до 30 хвилин при 1-й позиці і до 10-ти хвилин при повторних кредитах у компанії, де ви раніше вже реєструвалися.

Ви можете перебувати в будь-якій точці світу при оформленні кредиту, оскільки позика оформляється повністю онлайн, а гроші зараховуються на банківську картку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кредит онлайн через дія 24/7

Взяти кредит онлайн через ДІЯ

Виконавче провадження